Gratis GA4 video's

Deze korte video’s zijn speciaal gemaakt om je alle nodige begeleiding en ondersteuning te bieden bij Google Analytics 4.

Video's GA4

GA4 Basis cursus

Ontdek de nieuwe interface van Google Analytics 4. Deze training is speciaal ontworpen voor nieuwkomers in de wereld van Analytics en biedt de basisprincipes die je nodig hebt om het meeste uit de nieuwe GA4 te halen.

GA 4 Dashboards

Met de gebruiksvriendelijke interface van Google Analytics 4 dashboards kun je snel en meerdere specifieke KPI’s bekijken en begrijpen hoe je gebruikers interactie hebben met jouw website en hoe zij navigeren.

GA4 Inrichten

Het is belangrijk om je Google Analytics 4 property ( je website ) snel en correct in te stellen om de prestaties van je website effectief bij te houden en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van gegevens ( data ).

GA 4 Debugview

Ga4 DebugView is een handige tool om problemen in je programma’s te vinden en te fixen. Het is makkelijk te gebruiken en heeft veel functies waarmee je snel fouten kunt vinden en oplossen terwijl het programma aan het draaien is.

GA 4 Gebeurtenis

Met GA4 gebeurtenissen (events) en conversies kun je details verzamelen ( data ) over hoe gebruikers omgaan met je website, zoals welke pagina’s ze bezoeken, acties ondernemen en hoe lang ze op een pagina blijven.

GA4 Rapporten

Google Analytics 4 rapporten bieden een schat aan informatie en inzicht in jouw online prestaties. Je kunt deze rapporten helemaal aanpassen aan jouw eigen voorkeuren en doelen. Zo kun je het beste uit jouw data halen en gerichte beslissen.