Onze missie

Wij delen onze 30 jaar aan kennis en ervaring in het digitale tijdperk.

Webinars

Wij verzorgen trainingen en webinars waarin wij onze expertise delen over het instellen en gebruiken van GA4.

Gratis online cursus

Met onze gratis cursus leer je stap voor stap hoe je Google Analytics 4 kunt benutten en krijg je toegang tot waardevolle kennis en praktische tips die je direct kunt toepassen.

SCHRIJF JE NU GRATIS IN

Advanced trainingen

Tijdens deze cursussen leer je hoe je de nieuwste functies en mogelijkheden van GA4 optimaal kunt benutten.

Thumb

500+ Cursisten gingen je voor

30+ jaar ervaring

De Trainer: wie is het?

Trainer Auke Wouda is een inspirerende professional met een indrukwekkend curriculum vitae. Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest bij Autoverzekeraar.nl / Woudagroep.nl, heeft hij besloten om het bedrijf in 2022 te verkopen en zijn kennis en ervaring te delen als expert op het gebied van Google Ads en Google Analytics 4.

 • Meer dan 30 jaar ervaring

  Na meer dan 30 jaar online ervaring met succesvolle websites zoals Autoverzekeraar.nl, is het nu tijd om al mijn kennis aan jou over te dragen.

 • Welke cursus kies jij?

  Word ook een expert in Google Analytics 4 en neem deel aan onze beste cursussen en trainingen, allemaal comfortabel online vanuit je eigen huis.

Wat is jouw keuze?

Word ook een expert in Google Analytics 4 en neem deel aan onze beste webinars , cursussen en trainingen, allemaal comfortabel online vanuit je eigen huis.

Gratis basis cursus GA4 ?

Als je nieuw bent in de wereld van Google Analytics 4, dan is deze gratis cursus jouw eerste kennismaking met GA4.

Gratis video's over GA4 ?

Ontdek de kracht van Google Analytics 4 met onze gratis video training en ontdek hoe je jouw online prestaties kunt verbeteren.

Google Analytics 4 advanced cursus

Deze cursus is ontworpen om je alle kennis en vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om een GA4 advanced expert te worden.

Thumb
500
+
online cursisten

Ervaar het zelf

Door het analyseren van de gegevens die Google Analytics biedt, kun je zien hoe gebruikers interageren met jouw website, welke pagina's het meest bezocht worden, hoe lang bezoekers op de site blijven en nog veel meer.

 • Volg onze gratis basis cursus

  Inzichten kunnen helpen bij het nemen van betere beslissingen met betrekking tot het optimaliseren van de website en het verbeteren van gebruikerservaring.

 • Wij verhogen je kennis van GA4

  Met GA4 kun je niet alleen meten hoeveel bezoekers je site trekt, maar ook begrijpen wat ze doen zodra ze er zijn. Je kunt deze gegevens vervolgens gebruiken om je website te optimaliseren.